PJPK 2 /09

Eli.

Olin 21-24. toukokuuta kurssittelemassa, sekä siinä sivussa miettimässä sitä partion kuuluistaa henkistä puolta.
Oli Keskiviikko ja kello tikitti 17:10 kun puhelin pärisi.. Soittajana oli kurssin johto ja asiana minun siaintini, se ei ollu iha se mikä ois pitäny olla, olin nimittäin töissä ku ois pitäny olla jossai metrotunnelissa. No seuraavana aamuna pääsin vihdoin autolla Kavalahteen/Kaviolahteen ja ruokaa oli pöydät kukkurallaan. Ensin olin sellasessa tenttauspiirissä koska tulin myöhässä. Multa siis kyseltii lähes kaikki strategisista mitoista tunteiden kautta partioon.
Hauskuus ku oli loppunu siiryttiin ohjelmasta toiseen todella tiiviillä aikataululla kunnes kello oli ilta 10 ja alkoi hiljaisuus/nukkumaanmeno, jota jotkut kokeilivat. No minä ja n.8 muuta ei suunnitellu nukkumaanmenoa vaan ajateltii et nyt alkaa se kurrssin hauskin osuus. käytiin siis pelaamsaa vähä potkupalloo, melomista ja ihmisragbya ja muuta hauskaa kunnes kello oli jotai 5 aamuyöstä. Sit nukkumaan ja herätys parin tunnin päästä.
Aamupala nassuun ja lipun-noston kautta päivän aiheisiin sekunnitetulla aikataululla. Illalla pääs saunaa ja osa uimaan ja näin tää jatku illasta aina aamuun.

Loppukommentti
Asian puolesta en välttämättä lähtis uudestaa, mutta oli nii huippuporukkaa et en kahta kertaa miettis jos uusiks vois mennä. (Samalla porukalla tietysti.)

3 Responses to PJPK 2 /09

Juha kirjoitti...

Eihän täs mainita mitään niist ihanista tytöistä jotka pommittaa Joerii meses kokoaja!

Elina kirjoitti...

Onneks juorutoimittaja on kärppänä! Kaikki päätyy Gibaan!

Joeri kirjoitti...

Ainii tärkein unohtu vahingossa iha kokonaa.. :P

Haku