Kauden päätöspurjehdus eli Full Moon Party Cruise


Capellan kaunis purjehduskausi päätettiin kauniin sään siivittämänä. Perjantai-illan tuuli tyyntyi aika hitaaksi, joten köröteltiin moottorin kanssa Stora Brändööseen. Lämpöä ulkona lopulta joku 3 astetta plussaa, kirkas tähtitaivas ja täysikuu valaisi tietämme. Kaikilla oli kaikki kaikkien vaatteet päällä ja lämppäri puksutti täysillä sisällä.

Koska oli full moon party kyseessä niin luukutettiin 90-luvun musaa sitloodassa ja meikä tanssi sen verran ku veneessä mahtuu tanssimaan. Jännäiltiin satamaan Stora Brändön takaa ja pohjoispuolelta koukaten, päästiin just ja just Capellalla sitä kautta koska veden pinta oli +45 cm. Kälin alle tais jäädä 20cm vettä joten ei kande siis koittaa muina aikoina sitä kautta. Ilta päätettiin rentoon Aliasturnaukseen ja mystiikan maailman iltasatuun. Yöllinen vessakäynti paljasti että kannen TBS-liukuesteet muuttuvat pakkasella todella liukkaiksi.

Lauantaina hipastiin puuron ja baagelsin voimalla takasinpäin. Spinnuteltiin melkein koko matka bensikselle Svinöön mutta sieltä olikin Dieseli loppunut tai niissä pumpuissa oli muuta vikaa. Turhaan sit koukattiin sinne mutta ehdittiin viiteen mennessä takas Kivenlahteen. Matkan aikana Ida ja Monna oppivat tärkeimpiä merimiestaitoja, kuten fendarisolmun ja köyden vyyhtemisen.
Vielä Klobbenin kohdalla dropattiin Vipi kuuden solmun vauhdista laiturille, mikä näytti sivusta seuraavien mielestä aika hazardilta. Suhattiin vähän ees ja taas niin Vipi sai napattua hyvä fotoja veneestä.

Tästä letkeästä reissusta saivat nauttia Jouko, Vipi, Juha, Sami, Ida ja Monna

2 Responses to Kauden päätöspurjehdus eli Full Moon Party Cruise

Elina kirjoitti...

Sounds like a kiva reissu!

Juha kirjoitti...

Kivoi kuvii :)

Haku