Jokavuotiset riihitykset uudella staililla
23.-25.10 Riihitykset 42 henkilöä HUIKEETA!


Perjantaina 23.10. kaikki tarpojat kokoontu kololle varustehuoltoon joka on uusiutuneiden riihitysten yks osa. Siellä saatiin kaikki riihareis tarvittavat tavarat huollettua ja laitettua valmiiks. Laivaston Hylkeillä ei ollu muka mitää hajuu mite laavu pakataan, mut hyvinhän se sit lopult meni. Tytsytarpsut taas laitteli ensiapu-paketit valmiiks. Lopuks käytiin viel riihityspikabriiffingi kaikille et homma toimis metsäs.

Kello oli kuus aamul ku mä heräsin ja pakkasin sekä suuntasin kololle vähä väsyneen. Siel oliki jo innokkaimmat riihittäjät valmiina. Kimpsut ja kampsut kokoona, ja bussilla nuuksioon, ja homma alko rullaa. Lähtotehtävätki meni hyvin niiku koko päivä. Ite kävelin Maija H:n ja Jarnon kans kakkosrastille jonne Maija jäi, kun taas Jaave ja meitsi vei pistesuunnistusrastit mettää jonka jälkeen suunnattiin Joerin kolmosrastille. Seuraks saatiin viel Joonas jonka uudet gorehousut komeili sen jalas.

Yörastil syötiin ja laiteltiin laavut pygee sekä naurettiin yönotskil LH:n vetämille puujalkavitseille. Yö meniki sitte aika hyvin ja herättiin aamulla ahtaista tunnelmista ku Joonas, minä, Joeri ja Jarno ahtauduttiin samaan kahenhengen telttaa.

Aamul mä lähin seikkailijoiden kans kävelee maaliin kolmen rastin kautta. Maalis saatiiki odotella tarpojia jonku aikaa ku ne teki semmosen pienen lenkin Velskolaan ja sielt sit maalii, loppujen lopuks kaikki meniki iha hyvi. Sit Eeva kilttinä tyttönä heitti mut ja Joerin himaa jos me saunottiin ja mentii pehkuihin.

Haku