Paraati 17.4 15hlö

Paaraati (eli kipin yksi suositummista tapahtumista)

Sunnuntai aamu ja leipä kahvin kera naamariin ja eikun kohti dösäriä. Bussiin hypättyäni huomasin istuvani samassa bussissa jossa muut kipiläiset.
Oli taas muilla matkustajilla ihmettelemistä ku höpöteltiin jostain ihme pillinarujen väristä. Kohta sukellettiin tunneliin ja jäätiin kampissa pois ja suunnistus kohti kauppatoria alkoi. Matkalla törmäsimme foorumin huuhkajaperheeseen.
Kauppatorilla tapasimme Juhan ja meikäläinen ja muut johtajat sai lakun joka oli toiminut porkkanana minunkin saapumiselle. Sää oli torilla niin lämmin että ois maistunut t-paidassa useampikin Laitilan sitruunasooda tai vaikapa iso pallo jäätelöä. Mutta kello tikitti ja oli lähdettävä etsimään senaatintorilta meille varattua paikkaa. No oman paikan löydettyämme joku ihme OEK tyyppi tuli jubailee ja kyselee haluttaisko nousta 1 lohkoon ja kävellä niitten kanssa kärkikahinoissa. No mikäs siinä ku oli saman väriset paidatki päällä nii näytettäis isommalta. :D Muutaman puheen ja huudon jälkee päästii tekee sitä miks tultii paikalle eli kävelemään letkassa Helsingin ruuhkasimpia katuja ja huutamaan kaikenlaisa loruja ja laulamaan lauluja. Senaatintorille palattua osa lähti heti kotiin ja muutamat kävi moikkaamassa jotai muita lippukuntalaisia kavereitaan.
Kaiken kaikkiaan iha mukava ja toimiva tapahtuma, että eiköhän ensvuonna mennä uudestaa ja yritetää tuplaa väkiluku.

Haku