Loppusyksyä


Jouluredua vieteltiin viettelevien kipiläisten kera Kiljavalla 25.-27.11. Ruoka oli taivaallista ja seura mainiota. Kiitos, kumarrus ja yläfemma Pyrylle ja tiimille! Ja mukana oli xx hlö?



Syksyn ehkä parasta partioantia tarjoili riihitykset reloaded. Viikonloppu, jonka aikana käveltiin ainakin yli 30 kilometriä, ylitettiin jäätynyt järvi uiden, avustettiin lehmän synnytyksessä, tavattiin kivoja vanhoja kipiläisiä, saunottiin sekä parannettiin partiota ja maailmaa. Itsensä ylittämistä ja ihan vain osallistumista tällä kertaa myös johtajille. Mulla ainakin oli ihan järjettömän kivaa, kiitos Joonakselle ja koko järkkäriporukalle! Mukana menossa liuta johtajia, varmaan parisenkymmentä.



Joulua edeltävät pari viikkoa käärittiin kirjoja paperiin Suomalaisessa. Kipille rahaa tahkosi iso jengi johtajia, jälleen kerran suuri kiitos kaikille panoksensa antaneille, Joukolle organisoinnista ja Annikselle keikan meille nappaamisesta!

Nyt kun tähän kiittelyn makuun päästiin, niin vielä koko lippukunnalle sydämeni pohjasta kiitos menneestä vuodesta, jokaiselle erikseen omien pestien, jopien ja hommien, pienten ja suurten, hoidosta. Ja ihan vain olemassaolosta. Ootte jees.

Tack ch GOTT NYTT ÅR! <3

Haku