Hallituksen kokous 11.3. 6hlö

Harppasimme uuteen aikakauteen hallituksen kokoustamisessa. Meikäläinen näet oli videon välityksellä mukana kokoustamassa, vaikka sijaitsin fyysisesti miltei toisessa ulottuvuudessa kuin muu hallituksen porukka.

 Enää tarvitaan vain ruokateleportti jotta pääsen nauttimaan kokouseväistä.

Hyvä päätöksiäkin syntyi: 
Kokouksissa ei saa käyttää kännykkää, tai johtaja kerää sen kokouksen loppuajaksi pois. Puhelimen saa takaisin kun kokousaika loppuu. Puhelimet pidetään siis taskuissa/laukussa ja vähintään äänettömällä. Jos puhelin soi kesken kokouksen, vain johtaja saa vastata siihen.
 Sama pätee reduihin ja leireihin: kännykkää ei käytetä kuin erikseen sovittuna aikana. Se voidaan ottaa tilapäisesti johtajan haltuun mikäli sen käyttö häiritsee ohjelmaa tai muuta keskittymistä.

Kipi kustantaa johtajille 7.-9.6 Volvo Suursaari Race:n veneen osallistumismaksun, joten maksettavaksi jää vain normaalin purjehduksen mukainen ruokamaksu. Kun viime vuonna sai pulittaa jokainen henkilökohtaisesti n40€+maitojunan kotiin

Ja kaikenlaista muuta, lisä voit lukea giban sisäsivuilta

2 Responses to Hallituksen kokous 11.3. 6hlö

Juha kirjoitti...

Näin teimme! Kyllä nykyteknologia mahdollistaa, pian kukaan ei enää oo koskaan poissa! :)

Eeva kirjoitti...

Ja kiva että postasitte kokouksesta blogiin, niin tällaiset partiosyrjäytyneetkin ja muut epähallituslaiset pysyy vähän kärryillä siitä mitä päätetään :)

Haku