Redulla Poreankat + Karvaiset Koirakalat + Sirke + Juha

Redu oli 27.2-1.3
Seuraava teksti löytyy myös Dåvarin vieraskirjasta.

Kun tultiin perjantaina, huomattiin ettei kämpällä ollut patjoja.Myös löpö myrskäreihin oli unohtunut kololle. Oltiin sitten perjantai päivä ihan pimeessä. Kämpällä hakattiin puita kaminaan ja sytytettiin tuli. Sitten syötiin risottoa ja mentiin nukkumaan

Heräsimme kauniiseen aamuun jäätävässä mökissä. Istuimme pitkään, koska kukaan ei jaksanut tehdä mitään. Annoimme kuitenkin periksi ja kylmä ajoi meidät mökistä ulos.

Ulkona etsimme hurjia pulkanlaskurinteitä tuloksetta. Tyydyimme sikahuonoihin mäkiin, jotka päätyivät poikkeuksetta jyrkänteisiin. Laskimme jyrkänteet alas ja laskeuduimme hassuihin asentoihin. Eevan varpaat kärsivät kylmyydestä ja Juha saapui.

Syönnin ja lämmittelyn jälkeen suuntasimme rastiradalle. Rasteilla pelasimme Aliasta, myllersimme ramboradalla ja kiipesimme puuhun. Kävelyretken uuvuttamina teimme nuotion ja paistoimme lättyjä.

Ruoan sulaessa vatsoissamme lämmitimme saunan, joka oli pimeä ja nihkeä. Saunan jäkeen söimme rahkaa ja kipinävuorot sovittuamme painuimme unten maille.

Sunnuntaina söimme, siivosimme ja lähdimme kotiin.

Paikalla meitä oli yhteensä 10.

Haku