-Ruoassa ei saa olla lasinsiruja
-Jos menet Peijas-Rekolan sairaalaan, siellä on monta kylmätilaa
-Taulukon mukaan kakkavesi on pastoröitava päästäkseen bakteereista eroon
-Pitkänimisiltä bakteereilta voi suojautua pakastamalla
-Ruoan tarjoilulämpötila on aina +8 astetta. Kyseenalaistin tämän ainakin keittojen suhteen.
-Tuotteet saa olla lastauslaiturilla röökin pitusen ajan.
-Ruoantähteitä kannattaa tarjoilla seuraavana päivänä
-Hyvä muistisääntö shigella-bakteerin muistamiseen on jonku scifikirjoittajan teokset, joissa apinat levittää tauteja ihmisiin. Häh?
-Keittiössä käytettävä värillisiä laastareita, jotta ne erottaa ruoan seasta
-Jenkeissä Mary aloitti levittämään lavantautia vuonna 1 ja 2.
Tämän jälkeen suoritettiin koe, jossa ei kysytty juurikaan mitään juuri opetetuista asioista. Piti siis pähkäillä ja arpoa ihan omasta päästä näitä asoita:
-miten veriripulilta vältytään
-voiko olutpullossa olla pilaavia mikrobeja
-saako kakkaostereista Hepatiitin
-Voiko ravintolaan tuoda eläimiä
-Mitä pastoröinti tekee bakteerien itiöille
-Tarviiko jäädyttämiseen jäädytyskonetta
onneksi terve järki ja onni suosi meitä ja taidettiin päästä läpi. Sami ja Vipi on vielä suorittamatta
6 Responses to 10.3 Hygieniapassi-ilta, 5hlö
:D Mä vastasin samassa tentissä kysymyksiin "Voiko lattialle pudonneen pihvin tarjoilla asiakkaalle?" ja "Mikä on kermakakun säilytyslämpötila?".
Mutta miksi ihmeessä sä olit tuolla?
Ihan varmuuden vuoksi. Jos vaikka tarvii mennä Peijas-Rekolan sairaalaan kesäduuniin :D
Teille tulee hauska kesä Vipin ja Samin kanssa Peijas-Rekolassa!
Joo mä just laitoin hakemuksen sinne Peijas-Rekolaan. On varmaan hyvät mahikset päästä ku tietää et salaattihuoneessa on lämpötila +15 :D
Opin kans tosi paljon tosi hyvistä muistisäännöistä. Miten hukassa olisinkaan ilman tätä hienoa koulutusta.
onks jollekki tullu jotain vastausta sielt et pääskö läpi jne...
Lähetä kommentti